Vēl tikai dažas dienas, līdz 24. jūlijam, vidusskolas absolventi var pieteikties studijām Latvijas Universitātes (LU) jaunizveidotajā profesionālā bakalaura studiju programmā “Pirmstiesas izmeklēšana”. Jaunā studiju programma veidota sadarbībā ar Iekšējās drošības akadēmiju (IDA).

Programmas mērķis ir nodrošināt iespēju iegūt kvalitatīvu profesionālo augstāko izglītību tiesību zinātnē, iegūt atbilstošas zināšanas izmeklētāja profesijas standartam un sniegt iespējas programmas absolventiem patstāvīgi veikt izmeklētāja profesionālo darbību. 

Jau šobrīd ir vairāk kā 200 pieteikumi uz profesionālā bakalaura studiju programmu, taču nenokavē – vēl ir iespēja iesniegt savu pieteikumu līdz 24. jūlijam!  

Arī esošajiem tiesībaizsardzības iestāžu darbiniekiem ir iespēja paaugstināt savu profesionalitāti un apgūt maģistra studiju programmu, kas tapusi sadarbībā ar IDA: 

IDA īsteno valsts finansētās studiju programmas, ar mērķi uzlabot tiesībaizsardzības iestādēs nodarbināto kompetenci un darba kvalitāti, sagatavot augsta līmeņa speciālistus iekšlietu un citu tiesībaizsardzības iestāžu vajadzībām. 

Stiprini Latvijas drošību – studē Latvijas Universitātē! 

Share

Related Content

Turpinās uzņemšana klātienē. Tiekamies Latvijas Universitātē!
18.07.2023

Turpinās uzņemšana klātienē. Tiekamies Latvijas Universitātē!