Jūnijs ne tikai raisa patīkamas emocijas par vidusskolas izlaidumiem vai Universitātes absolvēšanu, bet arī neziņu un, iespējams, šaubas par studijām turpmāk. Kā izvēlēties īsto studiju programmu? Kādi ir ieguvumi un iespējas, studējot kādā no Latvijas Universitātes (LU) fakultātēm? Un galu galā – kur uzzināt visu informāciju? LU piedāvā informatīvos bukletus arī interneta vidē!

LU ir 13 fakultātes, 7 filiāles, 3 koledžas, vairāk nekā 150 studiju programmu, kā arī daudz dažādu iespēju, kā sevi pilnveidot un izpausties ārpus studijām – par to vairāk vari uzzināt, apskatot studiju programmu bukletus.  

Bakalaura līmeņa studiju programmas, to apraksti, turpmāko studiju un darba iespējas, studijas LU filiālēs, profesionālo studiju iespējas LU koledžās, informācija par visa veida stipendijām, ārpus studiju nodarbībām (vairāk kā 20 amatiermākslas kolektīvu), kā arī nozīmīgi iemesli, kāpēc studēt Latvijas lielākajā universitātē  – tas viss balakaura studiju bukletos.  

Savukārt maģistra studiju bukletā apkopotas visas maģistra līmeņa studiju programmas un studiju iespējas doktorantūrā, studiju programmu apraksti, uzņemšanas noteikumi, budžeta vietas, stipendijas, karjeras un zinātnes izaugsmes iespējas, kā arī ievērojami fakti par LU. 

Visi studiju programmu informatīvie materiāli pieejami: studiju bukleti 2023./2024. ak. gadam .

Share