Sestdien, 20. augustā, no plkst. 11.00 līdz 17.00 "Citādā grāmatu tirdziņā" Tallinas ielas kvartālā varēs iegādāties Latvijas Universitātes (LU) Akadēmiskā apgāda grāmatas.

Visa vecuma grāmatu draugi tiek aicināti šo sestdien uz Tallinas ielas kvartālu Rīgā, lai atraktīvā vidē smeltos prieku, iepazītu un izvēlētos dažāda žanra jaunākās grāmatas, ko piedāvās Latvijas grāmatu izdevēji. Grāmatas būs nopērkamas bez grāmatnīcu uzcenojuma plašā žanru daudzveidībā, sākot no bērnu un tulkotās literatūras autoru darbiem līdz aizraujošai uzziņu, dokumentālai, zinātniskai, praktiskai literatūrai, detektīvromāniem, daiļliteratūrai, dzejai u. tml.

Arī LU Akadēmiskais apgāds piedalīsies grāmatu tirdziņā, un būs arī paši jaunākie tā izdevumi. Grāmatas savos stendos piedāvās arī citi lasītāju iecienītie apgādi: Aminori, Avots, biznesa augstskolas “Turība” izdevniecība, Dienas Grāmata, Droši un Koši, Ģimenes psiholoģijas centrs “Līna”, Jāņa Rozes apgāds, Jāņa Sēta, Jumava, Kontinents, Latvijas Mediji, Liels un mazs, Madris, Mansards, MicRec, Omnia mea,  Pētergailis, Sol un Vita, Valodu Māja, Zinātne u. c. Upe tuviem un tāliem priecēs ar latviešu mūzikas ierakstiem CD un vinilplatēs, bet galda spēles un puzzles visai ģimenei piedāvās Amber Puzzle.

Share

Related Content

LU Akadēmiskais apgāds izdevis Harija Tumana monogrāfiju  “Antīkie tēli Rīgas ielās”
29.08.2022

LU Akadēmiskais apgāds izdevis Harija Tumana monogrāfiju “Antīkie tēli Rīgas ielās”