Otrdien, 12. aprīlī, Playoff Arena futbola laukumos tika aizvadīts LU Pavasara futbola turnīrs, kas bija izcila iespēja studentiem sākt gatavoties nākamā mācību gada Latvijas Universitātes futbola līgai, kura pandēmijas dēļ 2 gadus nav notikusi. Turnīram pieteikušās bija 4 komandas – “Zemnieki”, “RECEBA”, “Pipari” un “EJ TU NOST!”.

Sākotnēji komandas izspēlēja grupas turnīru, bet pēc tam visas komandas piedalījās gan pusfinālā, gan finālā attiecīgi par pirmo vai trešo vietu. Jau grupas turnīrā iezīmējās izteikts līderis komandas “Zemnieki” veidolā, ar rezultātiem 4:2, 6:4 un 5:1 uzvarot visas grupu turnīra spēles un grupas turnīrā izcīnot pirmo vietu. Otro vietu ar vienu uzvaru, vienu neizšķirtu un vienu zaudējumu izcīnīja komanda “EJ TU NOST!”, trešo vietu ar vienu uzvaru izcīnīja komanda “Pipari”, bet ceturtie grupas turnīrā ar vienu neizšķirtu un diviem zaudējumiem palika komanda “RECEBA”.

Pirmajā pusfinālā, kurā tikās komandas “Zemnieki” un “RECEBA”, grupas turnīra uzvarētāji turpināja pierādīt savu favorītu statusu un ar rezultātu 4:1 pārliecinoši uzvarēja, tiekot finālā par pirmo vietu. Otrais pusfināls, kurā tikās komandas “EJ TU NOST!” un “Pipari” bija daudz saspringtāks un sīvāks. Līdz pat spēles beigām komandas cīnījās punkts punktā, bet tomēr spēles beigās komanda “EJ TU NOST!” izvirzījās vadībā un izcīnīja sev iespēju finālā par pirmo vietu stāties pretī komandai “Zemnieki”.

Finālā par trešo vietu spēles pamtlaiks beidzās ar rezultātu 2:2, kas nozīmēja, ka turnīra trešās vietas ieguvēju nācās noskaidrot ar trīs pēcspēles izgājienu sēriju katrai komandai. Pēcspēles izgājienu sērijā ar rezultātu 2:1 uzvarēja komanda “RECEBA”, izcīnot sev trešo vietu turīrā. Finālā par pirmo vietu komanda “Zemnieki” kārtējo reizi apliecināja savu favorīta statusu, izcīnot turnīrā piekto uzvaru piecās spēlēs un iegūstot pirmo vietu.

LU Pavasara futbola turnīra medaļu ieguvēji:

1.vieta – “Zemnieki” (komandas kapteinis – Ričards Iesaliņš)

2.vieta – “EJ TU NOST!” (komandas kapteinis - Jānis Magazeinis)

3.vieta – “RECEBA” (komandas kapteinis – David Bohnenblust)

Pēc turnīra komandas bija apmierinātas ar aizvadīto turnīru un priecājās par iespēju atkal uzspēlēt kopā futbolu ar saviem draugiem un kursa biedriem.

Paldies visiem dalībniekiem par piedalīšanos!

Tiekamies jau 28. aprīlī LU florbola nakts turnīrā!

Share