2020.gads visā pasaulē ir izveidojies par vienu no izaicinošākajiem gadiem daudzās dzīves jomās. Inovācijas un nepārtraukta tehnoloģiju attīstība ir kļuvusi par normu gan mācību, gan darba vidē. Lai veicinātu ekonomikas atveseļošanos, sabiedrībai ir vitāli svarīgi izglītoties un maksimāli viegli apgūt digitālās prasmes.

Sabiedrības pašizglītošanās procesā ir svarīgi prast mācīties individuāli. Tas ir pamats, lai cilvēks spētu sevi motivēt apgūt jaunas zināšanas, bez pamudinājuma plānot mācīšanos, vadīt to un novērtēt sasniegto. 

Lai noskaidrotu sabiedrības gatavību apgūt jaunas prasmes individuāli, Latvijas Universitātes Inovāciju centrs sadarbībā ar Microsoft Latvia ir sagatavojuši anonīmu aptaujas anketu. 

Aptaujas dati tiks izmantoti, lai veiksmīgāk sagatavotu materiālus personīgās attīstības programmai, kura tiks prezentēta jau tuvākajā laikā, un tajā jebkurš interesents varēs pieteikties bez maksas apgūt kādu digitālo prasmi. 

Sākt aptauju (aizpildes ilgums ir līdz 2 minūtēm): https://ej.uz/digitalaAptauja

Vairāk informācijas par šo un citiem pasākumiem ir atrodama https://lumic.lu.lv un https://www.facebook.com/LUmicrosoftinovacijucentrs

Share