Latvijas Universitātes rektors profesors Indriķis Muižnieks un LU Kultūras centra mākslinieciskās pašdarbības kolektīvi sveic svētkos Universitātes darbiniekus, studentus un visus draugus! 

“Šogad valsts Neatkarības atjaunošanas apaļo – trīsdesmito – gadadienu svinam ļoti sarežģītos apstākļos. Taču tas nekādi nemazina 4. maija svētku nozīmību un, ceru, arī svētku sajūtu. Tāpēc Latvijas Universitātes vārdā sūtam mums visiem muzikālu un priecīgu neklātienes sveicienu no LU Kultūras centra mākslinieciskajiem pašdarbības kolektīviem. Un novēlam visiem patīkamas un saulainas brīvdienas! Nosvinēsim godam. Protams, ievērojot visus piesardzības noteikumus. Lai visiem priecīgi!” sveic Latvijas Universitātes rektors Indriķis Muižnieks.

Video sveicienā piedalās Latvijas Universitātes pūtēju orķestra dalībnieki un mākslinieciskais vadītājs Jānis Puriņš, un Deju ansambļa “Pērle” dejotāju pāris, mākslinieciskais vadītājs Raimonds Dzintars. Video sveicienā ir izmantots fragments no Gunāra Ordelovska “Parādes marša”.

Share