Sākas pieteikšanās Latvijas Universitātes Sporta centra rīkotajai e-basketbola līgas 2020. gada kausa izcīņai, kurā 5-7 dalībnieku komandas cīnīsies par čempiona titulu.

Lai laikā, kad ir aizliegtas jebkādas sporta aktivitātes, kurās iesaistīti vairāk par diviem cilvēkiem, cilvēkos saglabātu komandas garu un cīņassparu, Latvijas Universitātes Sporta centrs ikvienu interesentu aicina pieteikties LU e-basketbola līgai, kurā uz XBOX ONE vai Playstation 4 konsolēm tiks spēlēta NBA2k20 spēle.

Līgai jāpiesakās individuāli laika posmā no 28. aprīļa līdz 7. maijam, aizpildot pieteikuma anketu. Turnīrs norisināsies starp komandām 5-7 dalībnieku sastāvā, no kuriem vismaz 2 jābūt Latvijas Universitātes studentiem vai darbiniekiem, vai arī 12. klases skolēniem. Ja kādam interesentam nav savas komandas, turnīra organizatori to palīdzēs izveidot, apvienojot pieteikušos dalībniekus bez komandām.

Turnīru rīko Latvijas Universitātes Sporta centrs, tāpēc nekādi nevarēsim iztikt bez sporta. Lai varētu piedalīties turnīrā, katram dalībniekam turnīra laikā vismaz reizi nedēļā būs jāveic kāda sportiska aktivitāte, kuras laikā tiek sadedzinātas vismaz 1000 kilokalorijas, tā jāpiefiksē ar kādu no sporta lietotnēm un jāiesniedz LUEBL galvenajam tiesnesim.

Turnīra nolikums

Intervija ar LU SC direktoru Uģi Bisenieku par un ap turnīru

Share