Latvijas Universitātes Karjeras centrs piedāvā iedvesmojošu vieslekciju – vebināru, kurā apgūt nenoteiktības pārvarēšanas stratēģijas, iemācoties pārvaldīt vissvarīgāko mūsu rīcībā esošo resursu: domāšanu. Šajā seminārā būs iespēja iemācīties, kā izvirzīt ambiciozus mērķus pat tad, ja šajā brīdī nav ne mazākās nojausmas, kā tos sasniegt.

Vebinārā uzstāsies Southwestern Advantage, amerikāņu kompānijas, kas nodarbojas ar tiešo pārdošanu, prezidents Dans Mūrs (Dan Moore).

Viņš ir aicināts uzstāties kā galvenais lektors dažādās akadēmiskajās un citās organizācijās, kas atrodas ASV, Apvienotajā Karalistē un daudzviet Eiropā. Dans Mūrs ir devis padomus, kā pārdot, kā vadīt un kā sasniegt savus mērķus vairāk nekā 100 000 cilvēkiem.

Southwestern Advantage prezidents viņš ir atbildīgs par produktu attīstību, pārdošanas apmācību, sabiedriskajām attiecībām, biznesa statistiku, prognozēšanu un jaunu peļņas centru attīstību.

Šis pasākums ir bezmaksas un atvērts ikvienam, kurš vēlas iegūt zināšanas par to, kā iegūt veiksmīgu cilvēku prasmes un īpašības.

Iepriekš reģistrējieties šim vebināram ŠEIT.

Pēc reģistrēšanās saņemsit apstiprinājuma e-pastu ar informāciju par pievienošanos vebināram.

Share