Ceturtdien, 12. martā, "Elektrum" Olimpiskajā centrā notiks Latvijas Universitātes (LU) tautas bumbas nakts turnīrs.

Jau ierasti LU sporta nakts turnīrus rīko LU Sporta centrs. Kā jau zināms, reizi semestrī LU Sporta nakts turnīru ietvaros studentiem un darbiniekiem ir iespēja pārbaudīt savus spēkus florbolā un volejbolā, bet šajā semestrī būs iespēja to izdarīt arī citos sporta veidos. Šogad kā viens no LU Sporta nakts turnīriem būs tautas bumbas turnīrs. Tā būs lieliska iespēja gan kursa biedriem, gan vienkārši labiem draugiem, kas studē Latvijas Universitātē, netradicionālā gaisotnē piedalīties interesantā sporta pasākumā.

LU tautas bumbas nakts turnīra noteikumi mazliet atšķirsies no ierastajiem tautas bumbas noteikumiem, tādēļ turnīra organizatori aicina visus dalībniekus pārlasīt turnīra nolikumu.

Turnīrs norisināsies Elektrum Olimpiskajā centrā (Grostonas ielā 6b), sākums plkst. 23.10, reģistrācija no 23.00. Reģistrācijas laikā dalībniekiem jāiesniedz aizpildīta pieteikuma anketa un jāuzrāda visu komandas dalībnieku derīgas studentu apliecības.

Pieteikums par dalību turnīrā jānosūta līdz 11. marta plkst. 20.59 uz e-pastu naktsturniri.lu@gmail.com

Turnīra organizatori aicina ikvienu LU studentu būt aktīvam, organizēt komandu un pieteikties, to darot neatkarīgi no meistarības līmeņa. Dalība turnīrā ir bez maksas, taču piedalīties drīkst tikai LU studenti un darbinieki.

Sporta nakts turnīri LU regulāri risinās jau vairāk nekā desmit gadus.

Plašāka informācija par LU sporta nakts turnīriem atrodama Facebook lapā.

Turnīra nolikums

Pieteikuma anketa

Share