Publicitātes foto.

Projekta mērķis ir apkopot mācību metodes, kuras motivē, iedvesmo un aizrauj studentus un kuras attīsta 21. gadsimta darba tirgū pieprasītās prasmes, tādejādi paplašinot pasniedzēju rīcībā esošo mācību metožu klāstu.

Projekta ietvaros tika sagatavots metodoloģiskais materiāls elektroniskajā vidē, kā arī tika  izstrādāts mācību kurss augstāko mācību iestāžu pasniedzējiem “Studentcentrētas mācīšanās metodes 21. gs. prasmju pilnveidei”. 

Pasākuma mērķis ir prezentēt apkopotās mācību metodes izmantošanai augstākās mācību iestādēs, kā arī pastāstīt par esošās prakses piemēriem. Projekts jau šobrīd ir novērtēts kā labās prakses piemērs augstākās izglītības sektorā. Pasākumā būs iespēja noklausīties arī aktrises Zanes Daudziņas meistarklasi “Runas māksla pasniedzējiem’. Pasākums norisināsies 28. oktobrī plkst. 10.00–15.00 LU Microsoft Inovāciju centrā.

Pasākumā ir aicināti piedalīties arī ārvalstu pasniedzēji. Tiks nodrošināts tulkojums angļu valodā. Pieteikumu uz pasākumu lūdzam sūtīt uz e-pastu karjera@lu.lv.

Projekts “Entrance to Future Education” ir LU Karjeras centra pārstāvju izstrādāts projekts, kas saņēma programmas “Erasmus+”  finansiālo atbalstu 2018. gadā. Projekts tiek īstenots sadarbībā ar Beļģijas (UC Leuven-Limburg; The Media & Learning Association (MLA)) un Polijas (University of Humanities and Economics in Lodz (AHE)) partneriem.

Share