Šodien noslēdzas elektroniskā pieteikšanās studijām Latvijas Universitātes (LU) pamatstudiju programmās. Šobrīd uz 9. jūlija plkst. 9.00 LU vienotajā pieteikšanās sistēmā Latvija.lv saņēmusi visvairāk pieteikumu – 13473.

Līdzīgi kā iepriekšējos gados, pieteikties studijām ir iespējams arī klātienē, pirmkārt, LU galvenajā ēkā Rīgā, Raiņa bulvārī 19, no plkst. 9.00 līdz 18.00, otrkārt, LU filiālēs - Alūksnē, Bauskā, Cēsīs, Jēkabpilī, Kuldīgā, Madonā, Tukumā, Ventspilī -, kā arī citos vienotajā uzņemšanā iesaistīto augstskolu uzņemšanas punktos. 

Līdzi jāņem visi nepieciešamie dokumenti (vidējo izglītību apliecinošs dokuments, nepieciešamo centralizēto eksāmenu sertifikāti, personu apliecinošs dokuments, priekšrocību apliecinošs dokuments un reģistrācijas maksa 35 EUR).

Iepazīsties ar Latvijas Universitātes studiju piedāvājumu!

Pieejamo studiju programmu klāsts aplūkojams LU “Pieslēdzies panākumiem” vietnē

LU jaunos studentus uzņems 13 fakultātēs, 8 reģionālajās filiālēs, 164 daudzpusīgā un kvalitatīvā studiju programmā. Izvēle studēt LU nozīmē iegūt izcilu un darba devēju vidū augsti novērtētu izglītību, attīstīt sevi un iegūt elastību darba tirgū, kas ļaus veiksmīgi darboties visdažādākajās jomās. LU piedāvā plašu studiju klāstu dabas, eksaktajās, humanitārajās un sociālajās zinātnēs.

LU nemainīgi ir Latvijas nacionālā un ietekmīgākā universitāte. Pēc studentu kopskaita tā patlaban ir arī Latvijā lielākā augstākās izglītības iestāde. LU studiju programmas ir Latvijas darba devēju vidū visaugstāk visnovērtētākās, bet LU studenti darba tirgū paši pieprasītākie – 96% strādā labi atalgotu un interesantu darbu tūlīt pēc studiju beigšanas.

Pieslēdzies panākumiem kopā ar Latvijas Universitāti!

Share