Jau 7. jūnijā norisināsies Latvijas Universitātes (LU) Darbinieku sporta spēles. Pieteikšanās turpinās vēl tikai līdz 31.05. plkst. 23.59. LU Darbinieku Sporta spēļu norises vieta ir LU atpūtas un konferenču komplekss „Ratnieki” (Līgatnes pagasts, Līgatnes novads).

Sporta spēles notiek 2019. gada 7. jūnijā, spēļu sākums – plkst. 12:00, dalībnieku ierašanās pasākuma vietā un reģistrēšanās – no plkst. 11.00 līdz plkst. 11.45.

Sacensību programmā iekļautās disciplīnas – ielu basketbols, minifutbols ar lielo bumbu, volejbols, krokets, orientēšanās, Elviss, plostošana, ziepes, Zvaigžņu kari, dambrete, triatlons, jautrības stafete, vienmēr JĀ, lielā stafete, kapteiņu cīņas, riču raču, kazino.

Viedoklī par Latvijas Universitātes Darbinieku sporta spēlēm dalījās Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes komandas kapteinis Mārtiņš Danusēvičs: “Jau kopš pašiem Latvijas Universitātes darbinieku sporta spēļu pirmsākumiem esam bijuši aktīvi šo spēļu apmeklētāji un jau no agra pavasara ar nepacietību gaidām kārtējo aktīvo jūnija dienu Gaujas nacionālā parka vidienē. Iespēja pavadīt aktīvu dienu vasarā pie dabas ir brīnišķīga iespēja pēc garā pavasara semestra. It sevišķi Ratniekos, kur var atpūsties no pilsētas trokšņiem, smakām un visur esošā interneta.”

Viņš pauž, ka “sevišķi prieks, ka katru gadu sporta spēlēs ir arvien vairāk aktivitāšu, kas prasa drīzāk radošu un intelektuālu, nevis fizisku aktivitāti. Tas ļauj fakultātei aicināt uz spēlēm dažāda gadagājuma kolēģus. Un pāri visam krokets! Kur gan vēl Latvijā to varētu spēlēt, ja ne Ratniekos?!”

Nolikums.

Pieteikums.

Esi aktīvs – izveido un piesaki savu komandu!

Share