Latvijas Universitātes (LU) Vadības un uzņēmējdarbības mācību centrs (VUMC) aicina visus interesentus apmeklēt Atvērto durvju dienu, kas notiks šā gada 6. jūnijā plkst. 17.00 320.telpā, Aspazijas bulvārī 5. Pasākuma apmeklētājus uz sarunu aicina VUMC direktore Irina Bausova, kura kopā ar VUMC mācību programmu direktoriem pastāstīs par nākotnes profesijām un iespējam tās apgūt VUMC Rīgā un 8 filiālēs, t. sk. izmantojot ES un valsts finansējumu.

“Pasaulē veiktie pētījumi liecina, ka mākslīgais intelekts un tehnoloģijas strauji maina situāciju darba tirgū. Futūristi apraksta mākslīgā intelekta strauju attīstību un prognozē nākamā tehnoloģiskā viļņa sākumu jau 2020. gadā. Saprotot, kādas profesijas un  prasmes būs pieprasītas tuvākajā nākotnē, var mērķtiecīgi attīstīt savu karjeru. Mēs aicinām noķert jauno karjeras vilni kopā ar VUMC”’, uzsver VUMC direktore Irina Bausova.

Atvērto durvju dienas apmeklētājiem būs iespēja apspriest jaunākās tendences darba tirgū, paskatīties kādas profesijas jeb prasmes šobrīd meklē darba devēji, darba devējiem būs iespēja izvēlēties darbiniekiem tādus kursus, kas nodrošina uzņēmuma darba efektivitātes pieaugumu, samaksājot par tiem tikai 36 eiro, pateicoties ES un valsts fondu finansējumam. Studēt VUMC ir labākā izvēle, kas nākotnē nodrošinās plašas karjeras iespējas. Precīzi tiks izstāstīts kad un kur var pieteikties. Programmas direktori konsultēs kādas programmas labāk izvēlēties, atkarībā no uzņēmuma mērķiem.

Atvērto durvju dienas notiks arī  8 pilsētās: Kuldīgā, Ventspilī, Alūksnē, Madonā, Jēkabpilī, Tukumā, Cēsīs, Bauskā, sākot no 24.05. Pieteikuma anketā būs redzami filiāļu Atvērto durvju dienu laiki un vietas. Pasākumi ir bezmaksas, lūdzam reģistrēt dalību ŠEIT

LU VUMC piedāvā astoņas profesionālās pilnveides programmas, kas būs piemērotas uzņēmējiem, kuri savai biznesa pieredzei vēlas pievienot nopietnas zināšanas 3 - 4 mēnešu laikā, mācoties 2 reizes nedēļā pa vakariem. Savukārt, divdesmit specifiskie kursi Digitālā mārketinga, Agile un Scrum projektu vadība, finanšu un uzņēmējdarbības vadības jomā būs labākā izvēle vidējā un augstākā līmeņa vadītājiem, starptautisko institūciju, valsts un pašvaldību darbiniekiem, kā arī pieredzējušiem uzņēmējiem, kas vēlas vairot biznesa panākumus.

Share