Š.g. 24. maijā Centrālās un Austrumeiropas zinātnisko institūtu un publiskās administrācijas skolu tīkla NISPA cee konferences laikā Prāgā Latvijas Universitātes (LU) Sociālo zinātņu fakultātes Politikas zinātnes nodaļas vadītājai asoc. profesorei Ivetai Reinholdei tiks pasniegta Alenas Brunovskas piemiņas balva.

Šo ikgadējo NISPA cee piešķir par nozīmīgu ieguldījumu savas valsts publiskās administrācijas attīstībā.  Balvas mērķis ir izcelt un attīstīt valsts pārvaldes izglītību Centrāleiropas un Austrumeiropas reģionā. Pirmo reizi, deviņpadsmit gadus ilgajā balvas pastāvēšanas vēsturē, to saņems kāds Latvijas pārstāvis.

Visi Alenas Brunovskas balvas pretendēti tikai vērtēti pēc diviem pamatkritērijiem: pedagoģiskākam prasmēm (izvērtējot pasniegtos studiju kursus, mācību metodes un saturu) un inovatīvās pieejas mācību procesam, kas veicinātu valsts pārvaldes darbības uzlabošanu. Līdztekus tika skatīts kandidāta Ieguldījums valsts pārvaldes praksē un lietišķie pētījumi, kas uzlabotu valsts pārvaldes darbu. Lepojamies, ka šajā skrupulozajā analīzē novērtēts un izcelts asociētas profesores Ivetas Reinholdes veikums. 

Balvas piešķīruma pamatojumā NISPA cee izpilddirektore Ludmila Gajdosova min: “Mūsu izvēli noteica Jūsu izcilība un līdera spējas pedagoģijā, kā arī ieguldījums valsts pārvaldes un lietišķo pētījumu praksē. Ļaujiet apsveikt jūs ar visu līdz šim sasniegto un ar iegūto balvu.”
 

Sveicam asociēto profesori Ivetu Reinholdi ar iegūto balvu!

Share