2013.gada 28.februārī- 1.martā projekts "Centrālbaltijas darba prāmis" piedalījās jau otrajā Latvijas Universitātes (LU) rīkotajā izstādē „Struktūrfondi Latvijas Universitātē: 2007.-2013.”

2013.gada sākumā projekts "Centrālbaltijas darba prāmis" piedalījās jau otrajā Latvijas Universitātes (LU) rīkotajā izstādē „Struktūrfondi Latvijas Universitātē: 2007.-2013.”

Izstāde tika veltīta ES struktūrfondu – Eiropas Sociālā fonda un Eiropas Reģionālās attīstības fonda, kā arī citu ES fondu būtiskam ieguldījumam LU izglītības un zinātnes attīstībā laika posmā no 2007. līdz 2013. gadam. Šobrīd LU īstenoti vairāk nekā 70 ES fondu projekti, kuru ietvaros 2012.gadā apgūti 13 miljoni LVL.

Pasākumā piedalījās LU projektu vadošie pētnieki, kuri prezentēja materiālus par projektu rezultātiem, izveidotām jauno zinātnieku grupām, patentiem, starptautiska līmeņa publikācijām un apbalvojumiem. Interesentiem bija iespēja uzdot jautājumus par aktuālajiem pētījumu virzieniem un zinātnes attīstību.

Izstādē piedalījās arī projekta "Centrālbaltijas darba prāmis" pārstāvji no LU, kas prezentēja projektu, sniedzot informāciju par projekta mērķiem un sasniegtajiem rezultātiem, kā arī atbildot uz interesentu jautājumiem par projekta ietvaros veiktajiem pētījumiem un izstrādāto interneta platforma.

Informācijas avots: Latvijas Universitāte

Dalīties